FASII DIN PLUMB

FASIILE DIN PLUMB au  domeniu de urilizare variat

Utilizare:  fasiile din plumb se pot folosi la izolarea golurilor de use pentru cabinetele de radiologie

Producem si comercializam fasii din folie de plumb:

Caracteristicii:

Dimensiuni:pot varia in functie de necesitatiile clientului.
Grosimi: 1mm – 20mm.

Latime: 2cm-200cm

Compozitia chimica a materialelor este conform  STAS 480/1978,

Asigurarea calitatii produselor este politica declarata a managementului societatii.

Marfa va fi insotita la livrare de certificat de calitate/conformitate si buletin de analiza spectrala.

Livrare:Produsul poate fi livrat prin delegat sau posta rapida in urmatoarele Judete: Alba, Arges, Arad, Bucuresti, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Braila, Botosani, Brasov, Buzau, Cluj, Calarasi, Caras-Severin, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Groj, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Maramures, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Suceava, Tulcea, Timis, Teleorman, Valcea, Vrancea si Vaslui.

 

CRACTERISTICII, PROPRIETATII SI INTREBUINTARII

Plumbul se întrebuinţează în construcţii, în bateriile plumb-acid de la maşini, la gloanţe, la sudurile de temperatură joasă, cum sunt cele de pe circuitele electronice, la vasele cositorite, la fabricarea aliajelor ce pot fi uşor topite, cu puncte de topire joase, de 150°C.

Plumbul mai este întrebuinţat ca scut de apărare în efectuarea radiografiilor, cum ar fi scut în perete sau vestă de plumb.

Plumbul este folosit în aplicaţii în care punctul său jos de topire, flexibilitatea şi densitatea sa mare reprezintă un avantaj.

Punctul său scăzut de topire face ca plumbul să fie turnat uşor în forme, ceea ce face ca muniţia să fie turnată cu un efort tehnic minim. Plumbul este, de asemenea, ieftin şi mai greu decât toate celelalte metale comune.

Datorită densităţii sale mari şi rezistenţei la coroziune, plumbul este folosit ca balast pentru menţinerea echilibrului ambarcaţiunilor cu vele.

Densitatea sa mare contrabalansează efectul de înclinare al vântului şi în acelaşi timp ocupă un volum mic. Din acelaşi motiv este folosit şi de către scafandri la centura pe care aceştia o poartă la brâu pentru a contracara tendinţa naturală de flotabilitate a acestora şi a echipamentului.

In cadrul societatii il gasiti sub diferite forme: lingouri, greutati,folie, tabla, etc

 

Oferim calitate garantata  conform stasurilor in vigoare.

Doar aici puteti gasi si achizitiona, toata gama de produse din: plumb,  bronz, alama, cupru in diverse forme (bare, lingouri, bucsi, hexagoane ,folie din plumb, lingouri plumb , etc).

De asemenea producem si comercializam tabla plumb si folie plumb, sigilii plumb, fero aliaje, staniu, aliaje de lipit, lingouri de plumb, lingouri de aluminiu, tabla cupru, alama, aluminiu, platbande de cupru-alama, usi metalice placate cu plumb, placa din plumb, compozitii YSn83, precum si orice compozitie pe baza de Sn, Pb, Cu, teava plumb, teava bronz si teava cupru.

Produsele sunt  conform cerintelor Comunitatii Europene referitoare la parametrii produselor si calitatea acestora.

In cadrul societatii noastre se pot executa piese turnate din metale neferoase, in cochile metalice, cuzineti, lagare din cupru, bronz, alama, aluminiu, plumb si zamac.

Produsele se livreaza insotite de: factura/aviz iar pentru ademonstra calitatea  certificat de calitate si conformitate.